giovedì 3 ottobre 2013

INNOVÁCIÓ A JÖVŐ srl: a forgalmazója az innovatív termékek igazoltAz "innováció a jövő S.r.l." - Áll Salento - specializálódott eloszlása ​​az innovatív termékek, ha megfelelően használják, pozitív hatással van az életminőségre és a háztartási költségvetést.
Azonosítottuk a termék, a IOTF kutatni nélküli területi határok, a legmegbízhatóbb gyártó a világon. A megbízhatóságot ellenőrzésekkel igazolták a vállalatok és a gondos elemzése a globális minőségi tanúsítványok. Miután az előzetes ellenőrzést a gyártó, a IOTF jár, külön vizsgálat, a végső értékelést a minőség a termék forgalomba hozatalát. Csak azok a termékek, hogy adja át az összes tesztet jelölt

IOTF

Az elektronikus cigaretta csak az első, a termékek forgalmazása. Eközben a IOTF már elemzi az elindításának lehetőségét többek között 2014-ben, egy újabb innovatív termék, amely képes helyettesíteni, a működési költség nulla, a kínálat a villamos energia akár 3 kW.

Vásárlás termék IOTF márka garantálja a minőséget és a megbízhatóságot.
A IOTF márka garantálja cikkek által a legjobb gyártó a világon.
A IOTF márkás termékek, valamint, hogy kiválasztott közül birtokában, az EGK-hitelesítés, tovább teszteli a megfelelő struktúrák Salento.

Szeretne többet megtudni?

Kérjük, hívjon minket a 0833 772 497. Mi is kap egy magas színvonalú munkát.

Itt az oldalon

Nessun commento:

Posta un commento